Hvad frygter, og glæder jeg mig til???

Sofa, serier og chokolade

98011331-fb26-4dbb-b339-91d77e7a1e3d

I dag har jeg været til mit sidste jordmoder besøg. Vi talte om hvad der var sket sidste weekend, hvor jeg var sikker på hun var på vej ud. Jordemoderen mente at det var fordi jeg har født før, så gør min krop sig klar, og at det også betyder hun er på vej. Hun mærkede på maven, og tænk den lille M er altså ikke så lille, hun har taget næsten 1 kg på, på to uger😳 bare så dejligt jeg ikke skal stresse over det, men måske i stedet forberede mig på en stor baby. Vi talte også om fødslen, og jeg er slet ikke bange eller urolig. Jeg glæder mig virkelig til oplevelsen, at Kasper og jeg sammen kommer gennem det, og at hun endelig ligger i vores arme. Jeg er kun bekymret for evt bristning og amningen, men vi fik en god snak om begge dele. Hun sagde at det vigtigste nu var at samle kræfter, hun kan komme hvert øjeblik. Så efter jordemoderens ordinering står den på sofa, serier og chokolade indtil hun kommer.1b37018c-f1b2-4372-9d11-505a68511f86

Der er tre drenge der er helt med på planen. Så weekenden bliver bare så dejlig og afslappet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad frygter, og glæder jeg mig til???