Billigt vintertøj og sko til børnene

I alle mine tasker finder man…

pa030404Sponsoreret af Apotekets.  Jeg har altid en alcogel i tasken, som tidligere stewardesse har jeg lært mig, at have en lille størrelse i hver taske. Når man er kommet meget i østen og Kina, ved man hvor vigtigt det er at afspritte, for ikke at blive syg, så det er bare en del af min daglige rutine, selv den dag i dag. Jeg bruger sprit, inden jeg spiser, efter jeg har købt ind, og når jeg går ud fra børnehaven. Min søn syntes også det er det mest naturlige at vi lige af spritter inden vi spiser is eller mad på tur. Før i tiden købte jeg små sprit i USA, jeg havde dem i alle tasker, og Konrad har siden han var tre haft sin egen i tasken. Nu får jeg dem på apoteket, og de fylder indenting. De ligger som standart i alle mine små som store tasker. Man rører ved mange ting, som kan efterlade smitsomme virus og bakterier på hænderne og resultere i forkølelse, influenza eller maveinfektion, jeg så lige en udsendelse om, hvor beskidte kurvene er i supermarkedet, så en Alcogel er god af have med.. Når vi klør os i øjet, børnene piller næse, eller sutter på en finger, skifter ble eller spiser uden at vaske hænder først, bliver virus og bakterier overført til slimhinderne. Derfor er det vigtigt at rengøre hænderne i dagens løb. En almindelig håndvask er tilstrækkelig i de fleste tilfælde, men når man er på farten og fx skal skifte ble i det fri, og ikke lige har adgang til vand og sæbe, er det rart at have hånddesinfektion i tasken eller lommen. Jeg har allerede pakket alcoservietter og gel i pusletasken. Nu er hele familien klar til Lille M kommer…pa030405

p9280387

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt vintertøj og sko til børnene