Update på veerne

Hvad frygter, og glæder jeg mig til???

img_2133

Lige om lidt har jeg født, og det betyder at en del ting kommer til at forandre sig. Efter ni måneder med afslapning, dejlig mad, og en masse tid på sofaen med mine drenge, bliver vores verden om lidt vendt på hovedet.

P3250921

Jeg skal være ærlig og indrømme at jeg glæder mig som et lille barn til et glas champagne, jeg glæder mig til at kunne skåle med venner og familie og fejre vores lille pige. Senere glæder jeg mig også til en god GT, vi taler en Hendricks gin, med fever tree tonic, agurk og peber. Åhhh det har været så savnet med en god drink i 9 måneder. Derefter glæder jeg mig til at kunne bruge de produkter der har fået plads bag i skabet. Jeg skal have en ordentlig tur med velduftende parabene produkter. Mit ansigt skal også have en ordentlig tur, og så skal alt vintertøjet, der ligger i anden række frem i skabet igen. Men hvad glæder jeg mig så ikke til….

img_6958

Jeg glæder mig ikke til at være væk fra Konrad, vi er så tætte og bruger så meget tid sammen. Han er den sødeste dreng, og forstår godt at han om lidt skal dele mor og far, men jeg tror det bliver et chok for ham alligevel. Jeg elsker ham så meget, og tanken om at jeg ikke kan være der hele tiden, gør så ondt i mit hjerte. Jeg glæder mig heller ikke til at Kasper og jeg nu får en lang periode hvor det ikke bare er os to og vores kærlighed når vi skal sove. Jeg elsker at han holder på min mave, jeg elsker han taler til lille M der inde, og jeg elsker at vi falder i søvn med hinanden i hånden. Det bliver selvfølgelig så dejligt at hun kommer, at vi glemmer alt det andet i en periode. Derudover glæder jeg mig slet ikke til, at jeg ikke bare kan spise som en gris, jeg går selvfølgelig ikke på kur, slet ikke når jeg ammer, og jeg ved at de ekstra kilo, nok skal komme af. Men øv hvor jeg ikke gider træne og spise sundt. Det har været en ferie for mig, og jeg har elsket hver en is, kage og ostepizza jeg har kørt ned. Her lige inden min termin, står min vægt stille, og jeg har kun taget lige under 11 kg på, så jeg håber at min krop har ændret sig, og jeg fra nu af og resten af mine dage, bare kan spise hvad jeg vil- ønsketænkning er jo gratis ik? Lige om lidt er hun her, og jeg kan slet ikke vente med at kysse hende- og faktisk tror jeg at alt andet er lige meget når hun ligger der i vores arme, og får et kys af sin stolte store bror- fik jeg sagt jeg snart ikke kan vente mere;)

1 kommentar

  • Rigtig meget held og lykke med fødslen 🙂 Jeg kan sagtens genkende det du skriver. Her kom lillebror til verden i august, og det ER bare svært at stå med to børn, da man hele tiden føler man tager noget fra den store. Det er nok bare den dårlige mor-samvittighed som vi jo nok i sidste ende ikke kan komme uden om 🙂 Og selvom det er svært at skulle dele mor og far, så er det også en fantastisk berigelse at blive storebror/storesøster 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på veerne