I alle mine tasker finder man...

Et par uger tilbage, og vægten siger…

img_0745-2

Denne graviditet har været fantastisk, når man lige ser bort fra operation, kvalme, halsbrand og ømme baller. Jeg har bare nydt hver dag, jeg elsker virkelig at mærke hende inde i maven, og jeg føler mig ikke så stor som med Konrad, hvor jeg ellers var mere kontrolleret med maden, end jeg har været denne gang. Alle siger ellers man tager mere på med piger? Jeg har ikke stresset over hvad jeg spiste, jeg må være en af de bedste kunder hos hjemmeis, og så er der blevet spist virkelig meget slik og smeltet ost. Da jeg var gravid med Konrad, havde jeg det svært ved at se de ekstra kilo komme på, og jeg måtte gemme min vægt langt væk. Jeg endte med at tage ca 25kg på, og mit udgangspunkt var også 10 kg mindre, end da jeg blev gravid med lille M. Denne gang, har jeg slet ikke tænkt over vægten, jeg har bare nydt tiden, og kan næsten ikke overskue at der kommer en dag, hvor jeg ikke kan spise uanede mængder af smeltet os i min toast. Alligevel stillede jeg mig på vægten i går, og blev helt overrasket over tallet. Jeg har taget under 11 kg på, og med kun et par uger til termin, tror jeg ikke det ender med jeg tager 10kg mere på. Måske har man bare en slutvægt, for jeg vejer næsten det sammen som da jeg fødte Konrad, hvor min start vægt var 10 kg mindre? Har nogen oplevet det samme? Jeg vil nyde den sidste tid med at åbne en pose dumle, og lave en toast med ekstra ekstra ost…

img_0747-2

Billeder hjemme fra stuen, taget af Stephanie Sommer

1 kommentar

  • Julie

    Jeg tror ikke det er helt ved siden af.. kan i hvert fald huske fra min graviditet at jo højere BMI – jo færre kilo så jordemoderen gerne at man tog på..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I alle mine tasker finder man...