Starter pack for gravide

De første veer

img_0728-2

Fredag skete det. Jeg mærkede noget andet end de normale plukveer, jeg havde fredag morgen tre voldsomme “veer” og så gik det ligesom i sig selv. Lørdag var vi inviteret hjem hos vores skønne genboer, som holdt kæmpe fest. Kasper var selvfølgelig indstillet på ikke at drikke, hvis nu at der skulle ske noget. Havde det været alle andre steder, havde jeg takket nej, men fordi det var ovre hos genboen. Tænkte jeg at vi kunne være med under middagen. Da vi kom, stod den på champagne i et kæmpe telt i haven med fuld gang i varmelamperne. Vi stod op en time, og i den time, gik Lille M amok i min mave, hun har aldrig bevæget sig så meget, og jeg kunne bare mærke jeg måtte sætte mig ned, jeg kiggede fabrilsk rundt, men der var ingen steder at sidde. Pludselig følte jeg bare koldsveden komme, og følelsen af at jeg skulle besvime stod nu klart. Jeg nåede at sætte mit vandglas, og sige til Kasper jeg havde det skidt. Jeg nåede lige ud på wc, og nåede at sætte mig inden jeg faldt om. Jeg drak noget mere vand, og så begyndte jeg at græde. Det hele var så uoverskueligt, alle de mennesker, varmen, følelsen af at skulle besvime og de voldsomme plukveer der nu begyndte at komme. Kasper sagde han syntes vi skulle gå hjem og slappe af, hvis nu hun var på vej. Vi fik fat i værterne, og jeg begyndte at tude, det var så pinligt, og jeg var så ked af de måtte lave bordplanen om, og at vi måtte gå inden middagen var igang. De var så søde og forstående. Da vi kom hjem, havde jeg de vildeste plukveer, de var ikke kun nede i livmoderen, men kom også oppe i maven. Natten var lang, og vi havde heldigvis pasning, så vi kun skulle tænke på maven. Men da vi endelig faldt i søvn, vågnede jeg uden at mærke mere til noget. Det hele var ligesom gået i sig selv. Her til eftermiddag gik vi forbi naboerne, Kasper skulle hjælpe med teltet, og jeg hyggede med pigerne fra vejen. Jeg skulle bare lige hjem, og tisse inden vi skulle ud og handle. Men så opdagede jeg det de kalder en tegnblødning. Jeg ringede op til fødegangen, som kunne fortælle at alt tyder på hun er på vej. Det kan være i nat, i morgen eller overmorgen. Men det er nok tæt på. Det er så spændende, at jeg næsten ikke kan holde ventetiden ud…

6 kommentarer

 • Caroline Andersson

  Lycka till sötaste Mette ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi krydser fingere for at den skønne lille guldklump snart kommer ud. Og at fødslen går lige efter planen!
  Glæder os til at se jeres nye familiemedlem 👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tak hvor er du sød, jeg glæder mig også snart til at vise hende frem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh hvor spændende! Krydser fingre for gode veer snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Taaaaak, vi venter også stadig i spænding:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starter pack for gravide