Dagen der ændrede mit liv

Cremen der faktisk virker

pa090415

Jeg har haft en vild oplevelse. For syv måneder siden fik jeg skannet min hud, Beauté Pacifique, giver nogle gange muligheden for at få skannet huden gratis i Magasin eller Matas, og jeg sagde ja tak. Men var dog ret ked af resultatet. Min hud manglede a vitamin, og svarede til en hud på 60 år. Jeg syntes selv jeg passer ret godt på mig selv, men er godt klar over de unge år i solcenteret, og mit år i mellemøsten uden solcreme, må have sat sine spor. Jeg fik foreslået at bruge (Prinsesse Marys yndlings creme) Vitamin A cremen et par gange om ugen som natcreme. Nu må jeg indrømme at jeg tit syntes det er noget hokus pokus at bruge en masse dyre cremer, for bare min hud er blød og fin, vil jeg hellere købe en billigere creme. Men resultatet talte for sig selv, og jeg havde cremen med hjem i posen. Jeg har brugt den, når jeg har husket det, men ca tre gange om ugen (man må heller ikke bruge den hver dag i starten). For en uge siden fik jeg igen tilbudet om at blive skannet, og jeg takkede selvfølgelig ja. Det var en anden dame der skannede mig, og jeg sagde ikke noget om at jeg brugte produkterne allerede. Da så resultatet kom (jeg havde gemt det gamle billede på min telefon, kunne man se tydelig forskel. Damen sagde til mig at min hud så super fin ud, og at hun anbefalede mig at blive ved med det jeg gjorde, min hud var nemlig yngre end jeg selv var, den svarede til en på ca 30 år!!!! What kan det virkelig passe, en creme har forbedret min hud på 7 måneder fra 60 til 30 år? Jeg betaler gladeligt de 395kr for at min hud bliver så fin, og jeg har stadig halvdelen tilbage. Det er denne jeg bruger. Så er tippet givet videre, men prøv selv og se om du kan finde en gratis skanning først, det er så vildt at sammenligne resultaterne.

pa090416

2 kommentarer

 • Mette

  Mit scanningsresultat var nærmest modsat. Jeg er +50 og havde en hud som en 30 årig, Nu har jeg brugt Beauté Pacifique i et års tid både serum, dag- og nat creme… nu må jeg jo nærmest have hud som en 17 årig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej det håber jeg virkelig for dig. Jeg er virkelig også blevet glad for produkterne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen der ændrede mit liv