50 billeder fra mit stewardesseliv

Update på graviditeten

img_2313

Jeg har ikke blogget så meget sidste uge, som I nok kunne læse jer til, har det været en emotionel periode. Først at sige farvel til mit elskede job og livsstil. Dernæst de mange spørgsmål der har været i graviditeten. I dag fik vi svar på det hele, hvilket har givet mig mit overskud og glæde tilbage. Vi fik svar på om moderkagen havde flyttet sig, var Lille M stadig for lille og havde hun vendt sig?

img_2580

Her er hun så, Lille M med de smukke kysselæber:) vi fik skannet maven i dag, og alle problemer er væk. Moderkagen er rykket op, hun har taget fint på, og vejer nu over 2 kg, og så har hun vendt sig, og ligger klar. Åh jeg er så lykkelig, jeg græd og græd selvfølgelig, og kan slet ikke forstå, at vi nu bare venter på hun har lyst til at komme. Tak for alle jeres gode tanker og kommentarer, de har betyder alverden❤️ Tak fra en meget lykkelig mor (snart) til to💙❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 billeder fra mit stewardesseliv