Mine professionelle gravid billeder

Næsten skoleklar

img_2356

Hjemme hos os er fredag den hyggeligste dag. Vi tager som altid tingene stille og roligt, og taler om alt det hyggelige vi skal lave om eftermiddagen. Der skal blandes fredags slik, laves lækker mad og selvfølgelig ses Disneyshow, jeg elsker det er samme intro som da vi selv var børn. Her til morgen nåede vi også at tegne. Konrad har ikke rigtig interessen for at tegne, men vi øver et par gange om ugen, og han er altså ret sej. Jeg syntes det er hyggeligt at vi sætter os ned sammen, uden telefoner, ipads og forstyrrelser, og koncentrerer os. Jeg har en ide om, at han så har vænnet  sig til det, når den engang står på lektier med skolen. Han er også begyndt at sætte pris på tegnetiden, hvor han selvfølgelig får en masse ros, når han koncentrerer sig. Han har fået sit helt eget “skole” skrivebord, og det hjælper også på det, for så er han næsten en skoledreng. Det er bare to bukke fra IKEA og en plade, tror det kostede ca 200kr, men jeg er godt tilfreds med resultatet. Vægen fik også en tur sidste weekend, og nu har han endelig fået sine seje billeder fra Artifero op. Han fik dem til fødselsdagen, og han elsker at det er en Gameboy fra far var dreng, og tre seje controller, han taler meget om hvordan de virker, og jeg er så glad for hans lille skolehjørne.

img_2351

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine professionelle gravid billeder