Næsten skoleklar

Mit helt eget zen hjørne

p9070352

Sponsoreret af Homeish, Jeg har fået et lille spa område i vores hus, foran mit spejl har jeg nu mit lille zen hjørne. Jeg elsker at tænde mit duftlys og bare have lidt ro for mig selv. Jeg har lært at man skal nyde de små øjeblikke til at trække vejret helt ned i maven, og lige stoppe op og nyde livet. Når jeg er i Thailand indbyder indretningen, og alle blomsterne til det, men her hjemme i snart grå og kolde Danmark, skal jeg altså huske mig selv på det. Jeg syntes heller ikke det er hyggeligt når jeg skal passe på mine blomster før jeg kan nyde dem. Jeg hader at vande, gøde og nippe i planter, derfor er jeg så glad for mit nye grønne terrarie fra Green Factory I Paris, altså man behøver ikke tage Frankrig for at få et, man kan købe det lige her. Terrariet er et lille økosystem som ved hjælp af fotosyntese /driver/ sig selv. Det følger samme døgnrytme som os mennesker og skal have masser af naturligt dagslys i dasgtimerne og om aftnenen /natten hvor det er mørkt udenfor lever den uden lys. De må ikke stå i direkte bagende sol, da varmen ikke kan komme ud af glasset igen. Terrariet er selvvandende i cirka 4-8 måneder, og man skal altså ikke vandet det indenfor det tidsinterval. Man kan se hvornår det skal vandes, nemlig når det er ikke længere er dug/kondens på indersiden af glasset, eller hvis mossen i bunden går fra mørkegrøn til lysegrøn/brun.

p9070348 Jeg har også fået den fineste røgfarvede lampe med messing. Det klare glas i midten er slebet med et smukt mønster, som skaber et fint spil i lyset fra lampen. Jeg har offeret en elektriker som har sat en lyddæmper på, det gør at jeg kan få dæmpet lyset helt, men også kan få fuld belysning når jeg skal lægge makeup. Belysning er også bare så vigtigt i et hjæm, min mand griner altid af mig, fordi jeg hader at komme et sted for de kører 100 vat i loftet. Det hjælper bare ikke på nogens udseende, eller på stemningen. Nu har jeg mit helt eget zen sted, og jeg elsker det.

p9070351

Homeish hvor jeg har fundet både terrariet og lampen, har den fineste webshop, og en fysisk butik i København SV, som er åben alle ugens 7 dage. De har så meget fint til hjemmet, og jeg er særligt vild med deres møbler, især deres vitrineskabe, spejle og barbord, måtte gerne komme hjem og bo hos os. I kan finde deres sortiment af pendler lige her.

p9070349

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten skoleklar