De bedste og nemmeste Daim cookies

Mine professionelle gravid billeder

img_0815-2

Da jeg var gravid med Konrad fik jeg taget nogle mavebilleder, dem har jeg bare været så glade for, og selvfølgelig skulle vi også have taget med lillesøster i maven. Jeg ville gerne have taget dem hjemme, og ved vores sø. Det bliver bare mere personligt, og da jeg ikke er så meget til studie looket, måtte jeg finde en fotograf der kunne tage hjem til os. Da hun kom, udså hun med det samme vores vinduer i stuen. Jeg kunne ikke lige se det for mig, men det er faktisk blevet de billeder jeg bedst kan lide.

img_0737-2img_0735-2img_0728-2

Er det ikke bare de fineste billeder? Jeg elsker dem virkelig, og da det er den sidste mave, jeg nogensinde skal have, ville jeg gerne have nogle billeder, jeg altid ville holde af. De er klassiske, og vi hat både fået dem med og uden farve. Som gravid, føler man sig ikke altid så lækker, vand i kroppen og den store mave, kan se lige så uheldig ud, som den kan se fin ud. Jeg var glad for den fotograf vi fandt, hun var ung, frisk og jeg var ikke bange for at stå foran kameraet, jeg syntes også hun fik mig til at stå i de heldigste vinkler.

img_0704-2

Jeg vil derfor give lidt reklame for Stephanie vores søde fotograf, se hendes hjemmeside her, eller deltag om en gratis fotografering på hendes facebook her. Gravidfotografering i Kbh området koster 1400,- inkl ca 20 digitale billeder. Tak for de fine billeder søde Stephanie:)

1 kommentar

  • you are in point of fact a just right webmaster. The website loading speed is amazing.
    It seems that you’re doing any distinctive trick. Also,
    The contents are masterwork. you’ve performed a fantastic activity on this topic!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste og nemmeste Daim cookies