Gravidvægt, træthed og Is på sofaen

Mænd er altså fra mars

img_1174

I dag holder min kære mand fødselsdag. Vi er meget forskellige når vi holder fødselsdag, for mig er det vigtigt der er gjort rent, duftlyset på badeværelset er tændt, huset er ryddet op, og der er tænkt over mad og drikke. Jeg kan også være lidt stresset op til, der skal være styr på alt, og det er sikkert kun mig der opdager hvis noget ikke går helt efter planen. Jeg ved at Min mand syntes det er lidt meget. Nå men tilbage til ham, han holder som sagt fødselsdag i aften, temaet er GT hjemme hos os, så giver han middag i byen, og de ender nok med en ordentlig bytur. Han kom hjem fra Fyn to timer før, og jeg fortalte at jeg havde købt ind til tre forskellige slags GT, og jeg havde købt Chips, snaks og ost. Der var selvfølgelig også lagt champagne på køl. Hvad gør Kasper så, siger han bare vil køre det simpelt med den klassiske Hendricks, fevertree og agurk, derefter gik han ind og tog en lur. Jeg syntes det er så sejt, at man kan være så afslappet inden man skal have overnattende gæster. Bare at tage det som det kommer og kunne slappe af helt til huset er fyldt. Det er nok derfor vi passer så godt sammen som par. Konrad, cookie og jeg er vel hos mormor og skal spise min livret i aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravidvægt, træthed og Is på sofaen