Ej det mener du bare ikke gaven...

Gravidvægt, træthed og Is på sofaen

img_2290

I denne uge blev det til to fridage til Konrad, for det første vil jeg gerne give ham lidt “os tid” og for det andet har jeg bare ikke energi til at følge ham i børnehave. Hans børnehave ligger 3 1/2 km væk, og det føles som om det er op af bakke hele vejen. Vi har også taget toget ‘et stop, og selv det syntes jeg er super hårdt. Jeg har bare ingen energi, allerhelst lå jeg på sofaen med Ben og Jerrys cookie dough is, og ventede på hun kom. Heldigvis har vejret været dejligt, så Konrad og jeg har nydt timerne i haven, fået læst historier og malet. Men manglen på energi er bare så anstrengende, jeg laver ikke andet end at aflyse aftaler, (gravidkortet er flittigt brugt, sorry allesammen) og bare drømme mig ind i min seng. Kan ikke huske jeg var så træt i min første graviditet. Hun er også utrolig aktiv, måske det også gør mig træt? Min mave ligner noget fra en alien film, hun hopper rundt og laver sikkert både yoga, kong fu og spring gymnastik der inde. Jeg har kun taget 10-12 kg hvor jeg tog næsten 25 på med Konrad. Så det er ikke vægten, der gør mig træt og dvask. Min mor sagde i dag, at når det vender og jeg mærker en masse energi, betyder det hun er på vej. Så måske jeg bare skal nyde den sidste tid med Konrad og Kasper, for hun kommer nok ikke foreløbig, så træt som jeg er…img_2294

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej det mener du bare ikke gaven...