Lad mig dog nyde maven...

Tilbage til hverdagen

img_1943

Så er “sommer”ferien officielt slut! Jeg afleverede Konrad i morges, efter en dejlig ferie. Vi har ikke været på de store rejser (har jo også lige været 3 uger i Thailand), men har bare nydt ferien og tiden sammen som familie og enebarn. Vi har haft Konrad i centrum, og lavet de ting han nyder mest. Om lidt er han storebror, og så er der ikke den samme tid til ham, og det tror jeg er okay. Han glæder sig til at blive storebror, og taler meget om rollen. Vi har i ferien indført nye rutiner, Konrad har elsket at falde i søvn med en af os, men nu får han læst to historier, og sunget en sang af far, og falder lykkeligt i søvn (selv) i sin store drenge seng, han har også lært at sove hele natten, uden at komme ind til os. Det tog kun fire dage at lære de nye rutiner, og nu sover vi alle bedre. Kasper spurgte mig en dag, om vi skulle have indført reglerne for flere år siden, men nej… Vi har alle elsket tiden sammen, vi har ligget og krammet og givet hinanden en masse omsorg og tryghed, og nu var tiden bare rigtig. Nu sover vi bedre, og drengene har fundet deres nye rutiner. Det betyder også at Konrad ikke vil mærke et savn ved at jeg måske har travlt med babyen. Vi syntes selv at vi er klar til at lillesøster kommer, og glæder os alle utroligt meget.

img_1925

Sommeren kom aldrig rigtig (det er den gravide egentlig glad nok for) så det var heldigt at vi kunne komme over i naboens varme spa, og nyde lidt feriestemning. Vi har virkelig haft en dejlig ferie sammen, og nu kalder hverdagen igen… Konrad vinkede fint fra børnehaven, selvom han syntes det var hårdt at starte igen, men det skal jo nok gå, mor er jo ikke så sjov at lege med som drengene i børnehaven…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad mig dog nyde maven...