Gamle minder bliver til nye minder

Pleje til den gravide krop

p8070297

SPONSORERET af Apotekets. Jeg er nu i uge 29, og elsker stadig at være gravid. Selvfølgelig har jeg de normale gener, men generelt syntes jeg det er fantastisk. Jeg får virkelig ondt i ballerne når jeg sidder for længe i sofaen, jeg får nemt halsbrand, og jeg er jo så stor at gemmeleg med min søn, er en umulig opgave. Jeg mærker vores datter hver dag, og jeg elsker virkelig at passe på hende der inde. Jeg er ikke fanatisk med min kost, men jeg tager dagligt mine vitaminer, får varieret kost og undgår tun i min sushi. Jeg elsker jo lækre produkter, og har ikke været helt klar på, at jeg ikke måtte bruge det der skal til for at mit hår er fint og krop er blød. Derfor blev jeg så glad, da apoteket spurgte om jeg ville teste deres Beigeserie, som er uden parfume og parabener, Svanemærket og Astma-Allergi mærket. Alt det jeg går efter, og så har de alle de produkter jeg ikke vil undværre. Bedst af det hele, de passer lige ind i farven til vores nye badeværelse. Nu behøver vi heller ikke har tre slags shampooer, for alle i familien, kan bare tage for sig med god samvittighed.

p8060280p8060284p8060285

Jeg har lavet mit eget lille spa, som jeg elsker. Vi gravide må helst ikke tage karbad for længe, da vores krops temperatur, ikke må kommer over 39 grader, men lange bade er okay, og det benytter jeg mig af. Jeg bruger en god scrub, den sætter gang i mit blodomløb, og renser min hud. Den har små fine korn, så det ikke bliver for meget, og det bedste er den koster under 60kr, find den lige her. Vi bruger alle den samme shampoo og balsam, som stadig gør mit hår fint og koster langt mindre end mine normale produkter. Find alle Apotekets beige produkter lige her (og blev overrasket over de lave priser).

p8070295

Der findes virkelig alle de produkter man skal bruge som gravid. Jeg er ret vild med olien, den bruger jeg på maven, eller hele kroppen, hvis jeg rigtigt er i spa humør, eller bruger jeg denne til kroppen. Begge er hurtige til at tørre, og det er altså at foretrække. Man får bare ikke smurt maven hver dag, hvis man skal vente 20 min, på at den tørrer, før man kan tage tøj på. Tak for de lækre produkter til Apoteket, alle produkter i serien er baseret på kvalitetsråvarer og naturlige aktive ingredienser som aloe vera, shea butter, glycerin, jojoba- og mandelolie. Og så er serien naturligvis både Astma-Allergi Deklareret og Svanemærket. Jeg kommer til at bruge dem, selv længe efter jeg ikke er gravid eller ammer. Virkelig fine produkter, til en super god pris.

 

1 kommentar

  • Signe Op.

    Hvor er det bare en fin, fin mave! Du er så smukt gravid 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle minder bliver til nye minder