Vi kom igennem 7 års krisen

Nogle gange er et hotelværelse nok…

img_1859

Jeg har brugt mange timer og nætter på hoteller, jeg elsker det virkelig. Måske fordi man bare skal løfte røret, og så står der det man drømmer om på værelset lidt efter, måske pga de hvide lagner, måske pga badekarret, måske pga den lækre morgenmad, eller måske fordi man bare er væk fra alle pligter og hverdagen. Kasper har tit sagt, at han syntes jeg skal tage en nat helt for mig selv, men det er jo ikke det samme uden mine drenge, så derfor overnattede vi fire nætter på et lækkert hotel. Det var bare så skønt, og vi nød alle tiden sammen. Det var lige hvad vi alle havde brug for…

img_1860

img_1785img_1841

Åhhhh hygge med mine to inden babyen kommer…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kom igennem 7 års krisen