Tilbage til hverdagen

Når de nye rutiner fungerer

img_2105

Jeg forstår slet ikke at vores søn, som aldrig har sovet igennem, eller sovet uden opvågning, og altid vågnet før kl 06, nu bliver vækket i sin egen seng kl 07. Jeg sover så godt om natten og har for første gang i fem år, fået uafbrudt søvn. Jeg vælger at tænke på det sådan, at jeg samler overskud til Lille M kommer, men får sikkert et chok over hvor hårdt det bliver om 9 uger når hun kommer. Nu vil jeg bare nyde den sidste tid med mine drenge, og nyde mine dejlige nætter…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen