Indretning af pigeværelset

Lad mig dog nyde maven…

img_2083

Inden for få timer har jeg hørt at min mave er meget lille i forhold til at jeg er i 7. Måned. Er blevet spurgt om min jordmoder syntes alt er normalt, nu hvor maven er så lille. Er blevet stoppet på gaden, og fortalt hvor smuk gravid jeg er, og så har jeg også fået kommentaren, om det ikke først var til oktober, for så stor som jeg var, måtte det da være oppe over… Jeg ved godt at jeg har sagt det før, men nu siger jeg det altså igen… STOP MED AT KOMMENTER PÅ GRAVIDES KROP!!!!! Da jeg var gravid med Konrad, var jeg for det første 6 år yngre, og for det andet meget krops bevidst, alle kommentarer satte dybe spor, og jeg tog det meget nært. Jeg kunne blive så ked af det, når folk havde brug for at kalde mig tykke, eller havde behov for at kommentere på min størrelse. Nu er jeg heldigvis ældre og stærkere, men syntes stadig ikke det er okay at folk skal analysere min krop. Hvis jeg vil høre det, skal jeg nok spørge!! Jeg går jo heller ikke og kommentere på at der nok er blevet spist rigeligt is over sommeren, forbi maven er vokset, eller kommentere uopfordret på at nogen har taget på. Bland jer uden om. Jeg elsker min graviditet, jeg elsker min mave, og jeg har ikke behov for at høre om jeg er lille eller stor. Min mand syntes jeg er smuk, og det er det eneste der er vigtigt. Jeg ved at jeg aldrig vil kommentere på en gravid mave uden at blive spurgt. Som jeg også lærer min søn, hvis man ikke har noget pænt at sige, skal man bare lade være…

img_2085

6 kommentarer

 • Winnie

  Du er helt fin, som du er. Lyt til og stol på din jordmoders erfaring og glem andres ubegavede, uvidende og tåbelige kommentarer. Nyd din graviditet og at din mand elsker dig, som du er. Det er trods alt det, der tæller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Du har helt ret, jeg håber bare at indlægget vil sætte gang i nogle tanker, hos dem der altid har behov for at bedømme gravides maver. Vi er alle forskellige, og alle gravide har ret til at nyde deres maver, store som små;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Uanset hvor stor eller lille man er, er det vigtigste at baby har det godt. Jeg synes iøvrigt du er pisse smuk! Jeg fulgte dig også da du var gravid med Konrad og du bærer simpelthen en graviditet så smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hvor er du bare sød, tusind tak:) Hvor er jeg bare glad for at du stadig følger med her på 5 år, det gør mig så stolt:) Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Mette! Op i bagdelen med hvad de ligegyldige og intetsigende mennesker siger til dig. Du har sådan en smuk mave! Jeg håber jeg er bare halvt så smuk gravid som dig i min næste graviditet! Så længe lille M har det godt, er det ligemeget med maven størrelse <3
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  du ser vidunderlig ud 🙂
  Jeg så dig på vej over vejen ved café Viktoria forleden med lille hund, det var sjovt når man nu følger din blog. Jeg arbejder i nærheden.

  Jeg har altid undret mig over folks trang til at kommentere på noget som de mener er underligt eller mindre pænt direkte til vedkommende. Hvorfor? Kan det være uvidenhed ? ondskab? tankeløshed?
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning af pigeværelset