Pleje til den gravide krop

Denne farve bliver næste års hit!!!!

img_2033

I går var jeg forbi børne modemessen, og i stedet for at skrive om alt det fine tøj man kan få til foråret, vil jeg som sædvanligt, heller fortælle om de tendenser, vi kan forvente kommer til næste år. Der er nemlig en farve som alle de store mærker forventer bliver et stort hit, om det bliver i et helt stykke tøj, eller som en lille detalje, er det ikke til at tage fejl af. Sennep/karry eller citron bliver det helt store hit til foråret. Jeg må indrømme at jeg har det lidt svært med farven, den minder mig om uheldige billeder fra min barndom, men nu er jeg jo heller ikke kendt for at være den mest farverige person. Jeg kan godt se at farven kan være sød til børn, og især Cam Cam har lavet en serie med blomster som jeg elsker, hvor man bare finder en fin lille detalje med farven. De har lavet det i sengetøj, tapet og alt til børneværelset, og kan allerede købes i butikkerne snart.

img_2044

Homeyness  som jeg elsker, laver de fineste ting i Liberty stof, kommer også med deres klassiske hagesmæk og suttesnor i den nye farve. Jeg kunne forstå at det havde allerede været et stort hit, og man kan forvente at se den i butikkerne om ca 14 dage.

liberty

Jeg har allerede købt og fået en del af Homeyness til Lille M, jeg elsker at man kan sætte alle tingene sammen på kryds og tværs, og kvaliteten i egyptisk bomuld er bare fantastisk. Så er det et dansk mærke, og det eneste I danmark der laver Liberty.

img_2051

Et andet yndlings dansk mærke der havde set tendensen og farven komme er Kongens Sløjd. De har lavet en hel serie med Lemons, som allerede kommer i butikkerne nu. Man kan se de små lemons på bodyer og som barnevogns kæder. Køb dem bla her.

Jeg håber det giver et indblik i foråret, og så må vi jo se om alle vores børn bliver klædt i karry i det nye år. Jeg tror jeg lige skal vænne mig til farven, men hvem ved, meget kan jo ske på et halvt år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pleje til den gravide krop