Når de nye rutiner fungerer

De bedste køb nogensinde…

img_2133

Hvis der er noget jeg elsker, er det gode fund, udsalg og tilbud. Jeg elsker at bruge tid på loppemarkeder, og har brugt mange søndage med Konrad i Charlottenlund (bag stationen) på at finde små skatte. Jeg kan godt lide ideen om at vi ikke bare smider ud, men kan bruge hinandens ting. Jeg syntes også det er sundt for Konrad, at se man kan blive lige så glad for en andens bil, som man kan blive for en helt ny fra butikken. Faktisk er hans bedste fund nogensinde en modelbil til 15kr, det var hans yndlings legetøj i flere år, men nu kan den altså ikke holde til mere. Mit bedste køb var en kimono fra Ganni, jeg havde ønsket mig den så længe, men havde glemt alt om den, da det også var en støtte investeringer i palietter. Så hang den lige der på Carolinevej i Hellerup, hvor jeg fik den for 300kr. Hvor heldig kan man være!!!! Faktisk er det et af det bedste og ældste loppemarkeder på Carolinevej og Marievej i Hellerup, og så er det på lørdag fra 10-14. Vi plejer at cykle derned, da vejene er helt lukket af. Men mon ikke jeg skal ned og se efter flere fine Ganni ting, og en ny bil til Konster Monster… Så er Frk. Vilstrups bedste shopping kup givet videre;)

2 kommentarer

 • Rikke

  Tal om optur, når man finder noget man egentlig havde opgivet, og så finder man det pludseligt til ingen penge 🙂
  Har været på jagt efter et par sko længe, har kigget flere steder i USA, i London og i Paris, fandt dem i London, men selvfølgelig ikke i min størrelse. Og da Holly så startede udsalg, var de lige der, det eneste par de havde, lige i min størrelse og til under halv pris, haps haps haps.

  Nu vi taler om sko, hvor er dem på billedet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej hvor jeg elsker sådanne historier:) hurra altså at du fik de sko. Nåede lige at ændre i billedet (da jeg fik taget et billede med kimonoen), så hvis det var de høje var de fra Aldo, og hvis det er dem der er på billedet nu er de fra Chanel.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når de nye rutiner fungerer