Med og uden tøj på

Ting jeg ikke forstår…

image

😳 på de socialemedier, er det meget populært med de her morgenmadsskåle, hvor de smukke unge piger spiser en slags yoghurt. Men når jeg ser billederne er der altid kiwi eller kokos med skrål på. Jeg forstår bare ikke helt, hvorfor man bruger 10 min på at anrette, så bær og sager ligger fint, for at tage et billede af hvor sund man er, hvor efter, man skal spise en lunken yoghurt, hvor man også skal have fingrene ned i, for at fjerne skræller #Følermiggammel

img_1638

😳 forstår ikke hvorfor det ikke er bedre vejr i juli måned. Dengang jeg var barn, var der sommer til… I dag er der så meget snak om klimaændringer og andet ballade, men alligevel har det regnet det meste af juli

😳 jeg har heller aldrig forstået DSB. Man skal være glad hvis toget endelig kører, og det koster det samme som en tur til Nice i fly, at køre en tur. Hvorfor vil folk så ikke betale for at flyve? Det er en evig gåde for mig

😳 hvorfor skal børnetøj være så dyrt, de bruger jo næsten ingen stof, men en cardigan koster mere end dem til voksne

😳 hvorfor der er så mange der går fra hinanden i øjeblikket, tror jeg har læst om tre skilsmisser i blog verden, bare i denne måned. Jeg troede alle var glade og forelskede om sommeren- så er vi tilbage til det dårlige vejr… Det er jo nok derfor så😳

😀Der er så meget jeg ikke forstår, men også meget jeg forstår, som en dejlig kartoffemad med Mayo, salt og purløg (kan også nydes i regnvejr) danske ærter i vejkanten, jordbær og ristede havregryn i en skøn koldskål. duften af nyslået græs, en lille barnehånd i min, og kys på terrassen en sen sommeraften. Og glæden ved at der næste år skal nydes et glas rose med min mand, mens mine børn hygger i skyggen❤️

 

3 kommentarer

 • Stine

  Jeg er enig i mange af dine betragtninger. Især den med pyntning af morgenmaden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ift. det med kiwien, så kan skralden sagtens spises. En del andre steder end i Danmark er det faktisk ganske almindeligt. Lader man skralden sidde, får man desuden tre gange så mange fibre samt de C-vitaminer, der sidder lige under skralden. Om alle Instagrampigerne gør det for sundhedens eller udseendets skyld, det skal jeg derimod ikke kunne sige mig klog på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Myssi

  Jeg forstår ikke det med de frosne bær (ses så tit med hindbær også). Og så tagges det at de smager af vingummi. Nej, de gør da ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med og uden tøj på