Hjælp til urolig baby

Skildpaddecreme/ karamel lagkage

img_1694

Til Konrads fødselsdag lavede jeg den nemmeste lagkage, som endte med at være et kæmpe hit. Det er sjældent jeg roser mine egne ting, men hold da op en bombe, den skal klart laves igen. Jeg havde snydt og købt Karen Volf chokoladebunde, ovenpå bundene lagde jeg et tykt lag dulce leche, man kan enten lave den selv ved at koge kondenseret mælk i 3-4 timer, eller man kan snyde og købe en færdiglavet. Ovenpå det lavede jeg en skildpadde creme. Jeg rørte en halv liter fløde til flødeskum og havde smeltet 4 Toms skildpadder over vandbad, jeg rørte ud i. Det bliv den vildeste creme. På toppen pyntende jeg med blå bær og mini skildpadder. Haps jeg kunne spise et stykke lige nu, I må bare prøve at lave den.

img_1702

img_1707img_1689

5 kommentarer

 • K

  SHIT den ser lækker ud den kage!! Den ville friste enhver – også de kiwi-skræls-spisende sundheder 😀 Det indlæg griner jeg stadig af!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ha ha ha hvor er du sjov, men forstår de ikke at det slet ikke giver mening;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Mette. Ser så lækkert ud. Vil lave den på søndag når jeg skal holde fødselsdag. Men jeg har lige et spørgsmål – skal de smeltede skildpadder have en bestemt temperatur når det blandes med flødskummen? Jeg er bange for at den kommer til at skille? Nu er der ihvertfald handlet ind til den 🎈😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Nej jeg er ikke så smart med termometer. Kom evt lidt fløde ned til de smelte padder, så undgår du det skiller. Håber kagen bliver lige så god som vores😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Har du selv fundet på opskriften? Den lyder for vild 🙂 Jeg har kogt kondenserende mælk og er klar til at lægge lagkagen sammen om lidt, når barnet sover. Synes altid en lagkage er bedst, hvis den har stået og trukket lidt på køl nogle timer 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til urolig baby