Denne weekend tilhører os

Nem hjemmelavet marmelade

p6250212

REKLAME: Grunden til vi skal spise ekstra mange marmelade madder denne weekend, er fordi vi har køleskabet fyldt af hjemmelavet syltetøj. Sidste weekend havde Den Gamle Fabrik inviteret os en helt fantastisk dag på det smukke Toftegårdgartneri, hvor vi fik lov til at se hvordan man gaver gammeldaws syltetøj helt fra bunden. Jeg er så taknemmelig for at bloggen giver min familie og jeg sådan nogle unikke oplevelser, og jeg så kan dele med jer hvordan man ment selv laver syltetøj med børnene. Vi startede med at gå forbi de søde dyr på stedet, for derefter at ende på en kæmpe pluk selv mark med jordbær. Vi skulle bruge 1 kg til vores jordbær opskrift.

p6250202

Derefter skulle de søde og lækre jordbær nippes. Det klarede vi nemt, og Konrad syntes det hele var sjovt.

p6250224

Vi ser mere alvorlige ud end vi var, det var bare så overvældende med alle de lækre bær. Derefter skulle vi i køkkenet, glassene skulle lige skylles i atamon. Vores opskrift var så nem, men man kan selvfølgelig komme de bær i man har lyst til.

Opskrift:

1 kg jordbær

1/2 kg sukker med stivelse (dansukker har lavet en særlig pakke)

Det hele skal let koges i 5 min under omrøring, og kommes derefter på 4 glas. Man kan jo lave halvdelen, men ellers er det skønt med sommer på glas, og en fantastisk gave til familie og venner.

p6250243p6250246

Jeg skriver reklame fordi Den Gamle Fabrik havde inviteret os til den hyggelige dag. Vi siger mange tak, og glæder os til utroligt mange madder og pandekager med hjemmelavet syltetøj.

p6250193

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Denne weekend tilhører os