Det er jo næsten et overgreb!

Når man griner, græder og griner igen

img_1268

Kun kvinder der har været gravide, kan tale med på hvordan man kan være fanget i et hormon helvede i sin store krop. I går havde jeg den mærkeligste oplevelse. Kasper og jeg lå i sofaen arm i arm, og så kom jeg til at tænke på noget som jeg virkelig syntes var sjovt. Vi har fået ny seng, sådan en, man skal spare op til i virkelig lang tid, men som er lavet helt til os, og som kan hæves og sænkes. Det er netop det sidste jeg syntes var så sjovt… For i lørdags var Kasper i byen, og kom træt og fuld hjem, så var det at jeg tænkte det havde været åndssvagt sjovt, hvis jeg havde taget hans fjernbetjening og kørt ham helt op, han havde aldrig opdaget det, og bare tanken fik mig til at grine sååååå meget, Kasper spurgte hvad der var så sjovt, men jeg kunne næsten ikke fortælle det fordi jeg grinte så meget. Vi taler ligeså meget som da Charlotte kommer til at lave i bukserne i SATC. Jeg kan ikke huske jeg har grint så meget, så ægte og så længe i mit voksne liv. Det var helt overdrevet og varede i 5 min, derefter kunne jeg bare mærke så mange følelser i min krop, og grin blev udskiftet med gråd. Tårerne trille jo allerede, men de næste der kom var bare helt triste og voldsomme. Kasper spurgte igen om jeg var okay, og så begyndte jeg igen at grine over hvor dumt det var at jeg tudede. Okay jeg ved godt det ikke giver nogen som helst mening. Jeg har aldrig prøvet noget lignede. Det er virkelig vildt at have så mange følelser, alt bliver bare forstærket, og jeg kan føle mig helt fanget i mine voldsomme følelser. Har i andre prøvet det i jeres graviditeter? Måske skal jeg alligevel gemme Kaspers fjernbetjeningen i nat, og give ham en tur han sent glemmer, sådan en grinetur er altså næsten det værd😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Det er jo næsten et overgreb!