En vægtløs flodhest

Lige nu for 5 år siden

DSC_0217

Præsis for 5 år siden, var vi netop blevet færdig med at spise middag hos min mor, og de næste par timer gik med at regne ud, om det mon var veer der var igang. Når man ikke har været gravid før, så kender man jo ikke følelsen, og man ved slet ikke hvad man skal forvente. Sidst i graviditeten, har de fleste ret meget ubehag og plukveer, det havde jeg også, og det tog lang tid for mig, før jeg forstod at nu var tiden kommet. Læg om Konrads vej til verden her og her.

DSC_0220

Konrad er netop faldet i søvn, og vi har pyntet op til hans fødselsdag. At blive fem år, er en stor ting for ham, og han er helt med på at han er en stor dreng, og lige hvad han ønsker sig. En cykel med gear, fjernstyrede biler, walkie-talkie og en trampolin er de største ønsker. I morgen er hans dag, og vi har bagt en dejlig chokoladekage, som skal pyntes til en bilbane, til hans små venner. Men i aften er et helt særligt tidspunkt på året for mig, jeg er næsten tilbage til den aften hvor det hele startede. Nu hvor jeg sidder med min gravide mave, er det endnu mere virkeligt, og jeg kunne næsten fælde en tåre. Fem minutter efter jeg havde født var jeg klar til at gøre det igen. Jeg syntes det var den smukkeste oplevelse, og jeg håber det går lige så godt anden gang. Jeg føler mig så kvindelig og sej, tænk at min krop kan producere små mennesker, og jeg bare kan føde som om jeg aldrig havde bestilt andet. Det er så smukt at tænke på. Og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at opleve det hele igen❤️

mette og konrad

4 kommentarer

 • Daniella

  Tillykke med Konrad <3 Må han få en vidunderlig dag i morgen 🙂
  Jeg husker TYDELIGT, at jeg ventede i spænding på at læse din fødselsberetning. 🙂 Hehe.
  Tænk at det allerede er 5 år siden at I fik Konrad. 🙂
  Jeg håber at fødsel nummer to bliver mindst ligeså fantastisk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Daniella
   Tusind tak for din søde kommentar, hvor gør den mig bare glad. Jeg kan slet ikke forstå at jeg er så heldig at have læsere, der har fuldt med i så mange år. Jeg glæder mig allerede til at skrive om lillesøsters vej til verden💕💕💕tak fordi du følger med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella

   Glæder mig til at læse den og se jeres smukke lille pige❤️🎀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   åhhh tusind tak:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vægtløs flodhest