Når man griner, græder og griner igen

Før og efter rod

img_1529

Inde i det rum der var vores gamle køkken har vi et skab der bare roder. Rummet blev til et kontor, og roderiet har bare grebet om sig. Jeg syntes det er svært at finde en måde at holde orden når man ikke kan lukke af. Jeg havde overvejet at dække det gamle skab til med et gardin, men det vil ikke skabe den orden jeg var på udkig efter. Derfor spurgte jeg vores ven Asmus Snedker om han ikke ville hjælpe os i weekenden, med at bygge noget andet. Jeg tog i IKEA, og fik dem til at tage et skab, jeg købte de største låger de havde (som åbentbart er køkkenlåger) og købte dem med højglans (desværre de dyreste de overhoved producerer). Jeg smuttede også forbi Illums bolighus, hvor jeg fandt nogle nye greb. De er fra By Lassen og til andre der får samme ide, så hører der ikke skuer med til anden end vægophæng, så man må være kreativ eller forbi et byggemarked, for at få dem til at passe. Nu er skabet færdigt og jeg er så lykkelig. Jeg har fået et helt andet udtryk i rummet, og jeg elsker den ro det giver rummet.

img_1450img_1451img_1530

Så stor forskel på dette før og efter billede, jeg elsker virkelig resultatet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man griner, græder og griner igen