Den årlige sommerferie tur

En vægtløs flodhest

img_1191

Jeg begynder at føle mig stor og besværet. Dette billede er en måned gammel og jeg har nok taget tre kilo på siden. Jeg er begyndt at sove med en pude mellem benene, og føler mig lidt som en flodhest. Jeg har taget 7 1/2 kg på og må indrømme at det bedste er at være vægtløs. Jeg er den første til at foreslå en tur i svømmehalle i øjeblikket. Her i ferien, skal Kasper og jeg også have en eftermiddag i spa, mens Konrad bliver passet. Jeg glæder mig allerede. Jeg har fundet en gravid badedragt, som jeg føler mig fin og feminin i. Det er altså vigtigt…. Jeg elsker virkelig at være gravid, også selvom jeg bliver stor og klodset. Det næste jeg drømmer om er en gravid massage, jeg bruger meget min gravid dvd fra sidste graviditet, det er en yogadvd, som Lotte Arndal, har lavet, og nu tilbyder hun også gravidmassage. Det skal jeg bare prøve, og hun har også et spa, som jeg drømmer om at ligge i. Jeg håber hun er der den dag jeg kommer, for vil gerne fortælle hende, hvor meget hendes dvd hjælp mig under fødslen med Konrad, og så vil jeg fortælle hende hun skal lave en app, der kan hjælpe andre gravide. Det er jo ikke alle der har hendes dvd i kælderen, og kan låne mandes PlayStation til at afspille den på. Jeg har også købt en del fint tøj i denne graviditet, som jeg også håber kan bruges efter. Jeg vil gerne føle mig lækker, og ikke lade stå til, selvom jeg spiser en del flere is, denne sommer end normalt. Jeg har brug for at føle mig tilpas, for at kunne nyde graviditeten fuldt ud. Jeg kan slet ikke tro på det snart er slut med maven. Jeg elsker det, men nyder altså den vægtløse tilstand en svømmingpool og lidt spatid kan tilbyde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den årlige sommerferie tur