Når et lille barn, er en supermand

Det er jo næsten et overgreb!

img_1378

Det har været et par stille dage i Gentofte, vi har taget en time af gangen, og dagen som den kom. Konrad er bare så sej, jeg kan selv huske hvor hårdt det var at få fjernet mine mandler som 20 årig. Men han siger aldrig han har ondt, men jeg kan se det på ham, det stakkels lille menneske. Is er han allerede blevet træt af, og han spiser ikke det store, selvom jeg prøver med alle livretterne. Men i dag går det faktisk bedre. Jeg bagte hjemmebagt rugbrød til morgen (smartbake er altså så smart, det må jeg lige lave et indlæg om) som var dejligt blødt, det røg ned med tandsmør og ost, og vandmelon i solen er også sagen. Desværre har han sagt stop med numse pastillerne som han kalder dem. Det er da også næsten et overgreb, at han skal have 10 piller om dagen op den vej. Så han har ikke fået andet end en Panodil siden i går aftes. Derfor ringede jeg til hospitalet, som nu er blevet overtalt til at give ham en mixtur i stedet! Vi holder fri en uge, og så var planen at vi ville holde ferie i august, men vi hygger os bare så meget sammen, at jeg tror der går længe før han ser børnehaven igen. Åhhhh når den danske sommer ENDELIG kommer, er der altså ikke noget bedre i verden❤️ rigtig god sommerdag til jer

2 kommentarer

 • Tina

  Hej,

  Rigtig god bedring med jeres skønne dreng! 🙂
  Hvad med at gi’ ham rigtig panodil? Altså en halv voksen pille. Vores datter vil hverken ha dem i numsen eller mixtur, derfor fik hun det andet sidst hun skulle ha lagt dræn (i samarbejde med ørelægen, naturligvis)
  Tænkere bare det er nemmere end det klistrede mixtur.
  Dejlig sommer til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad vejer din lille purk?
  Hvis han vejer mere end 17 kg, så køb Pinex smelt. De smelter på tungen og smager af jordbær! De er væk lynhurtigt👍🏻 God bedring med ham og tillykke med din smukke mave.
  Kh apoteker-pigen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Når et lille barn, er en supermand