Før og efter rod

Den årlige sommerferie tur

img_1525

Hvert år tager vi en tur til Knuthenborg, det er en oplevelse jeg elskede i min barndom, og som Konrad allerede også elsker. Han kan stadig tale om abebussen, eller Tigerskoven, så da dagen endelig kom og vi skulle køre, var vi alle helt vilde. Så selvom jeg var blevet virkelig forkølet og både havde feber og løbende næse, kunne intet stoppe os. Vi pakkede en madkurv, og kørte 1 1/2 time og så var vi fremme. Knuthenborg er noget andet end det var i min barndom, nu er der jo både vandlegeplads og ruchebaner, hvilket selvfølgelig faldt i drengenes smag, og jeg heldigvis kunne trække gravidkortet.

img_1478

Efter de havde prøvet igen og igen, spiste vi madkurven og så stod den på safari. Jeg syntes køen på 40 min til tigerne var meget lang, da vi samtidig ramte ind i deres spisetid, og derfor ikke så en eneste Tiger på den 20 min lange tur gennem Tigerskoven. Men heldigvis mødte vi alle tigerne da vi var ved at køre ud, så helt spild var det ikke.

img_1491

Det bedste er efter min og min søns mening abebussen, da jeg var barn, var der huller i roden, og så stak man rå spagetti ud til aberne, jeg har det minde så tydeligt og kært. Man er dog kommet på bedre tanker, og nu får de mange aber nogle godbidder som skulle være bedre for dem. Vi har jo alle lært noget siden 80’erne.

img_1498

Jeg elsker virkelig at vi i Danmark har så mange gode oplevelser, at man slet ikke behøver rejse i sommerferien, man kan nyde vores dejlige land, danske jordbær, nye kartofler og ærter fra vejkanten, og så bare håbe det danske sommervejr snart kommer…

img_1517img_1515

Vi kommer tilbage næste år, altid en hyggelig oplevelse med min lille familie, og næste år er baby M jo også med. (et tip at man kan spare lidt af billetten, hvis man køber den online på forhånd)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter rod