Da hemmeligheden blev afsløret...

Uge 11 graviditets dagbog

fb4820da-084a-4aae-9ca9-ebec76357a59
Så er det tid til et tilbageblik i graviditets dagbogen. Denne uge blev en uge jeg aldrig glemmer. Det blev ugen hvor jeg blev opereret i maven igen. Når man er i fuld narkose, er man virkelig bange for der sker noget med baby. Vi fik heldigvis lov til at se den både før og efter. Den gode nyhed var at der ligger en lille krabbe i min mave. Aldrig har jeg set så livlig en baby, den hoppede rundt, og slog koldbøtter. Den vinkede også fint med fingererne. Bare så dejligt at se. Vi har ikke fortalt om graviditeten, da vi hele tiden havde mine maveproblemer hængende. Og at Google det, skal man bare lade være med, jeg læste både om kvinder der havde oplevet det sammen, som havde aborteret i uge 10, 16 og 28. Så da operationen var overstået, ringede vi til forældre og et par af vores nærmeste venner. Så dejligt endelig at kunne fortælle vores dejlige nyhed.

1e51d62f-62a6-4d9c-b038-31b4307fc0aeimg_0005img_0004

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da hemmeligheden blev afsløret...