Graviditet A- Å

Redebyggeri

IMG_6352

Lige nu er hele huset kaos, badeværelset mangler de sidste detaljer, men ellers er det færdigt, og jeg kan gå igang med næste værelse, som bliver det gamle kontor. Det skal blive stor drengeværelse, og konrads nye sted. Jeg har solgt den hvide sofa, får min snedker til at lave et indbygget skab, og så kommer min far fredag og sætter gardiner op. Fredag kommer også vores nye seng, så vores soveværelse, skal ryddes og alt skal gøres rent, så vores drøm af en seng kan komme på plads. Vi har haft den samme seng i 7 år, og nu har vi endelig økonomi og plads til vores drømmeseng. Jeg har fået designet en auping seng, i den smukkeste petrolium farve, med puffer som sideborde i samme farve. Åhhh det bliver så fint. Selvfølgelig med elevation, så jeg kan overleve nætterne med halsbrand og senere amningen. Kan slet ikke vente til sengen er vores . Jeg har valgt den der hedder Auping original, den er en klassiker og et mange år gammelt ønske, jeg endelig får opfyldt.

img_1258 img_1259

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Graviditet A- Å