Forberedelse inden baby kommer

Min uge som græsenke

img_1022

Så er min uge som græsenke næsten forbi. Det har virkelig været hårdt at være alene gravid mor, to weekender samtidig med Konrad skulle køres ind i ny børnehave og der skulle holdes styr på håndværkere, hund og hus. Jeg tager virkelig hatten af for alle alene mødre. I er så seje altså, jeg er helt færdig og Kasper har lovet mig en hyggedag i næste uge, som jeg allerede glæder mig til. Lige nu er han på vej fra lufthavnen, Konrad og jeg har lavet vaffeldej, hjemmelavet guf (flødeskum med hindbær marmelade, stærkt undervurderet lækkeri) og er bare klar til eftermiddags hygge. Jeg håber også I har en dejlig søndag❤️

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forberedelse inden baby kommer