Min uge som græsenke

Kønsskanning

img_4722

Sådan ser det ud, når man er rørt til tårer, og hører kønnet på baby. Allerede fra uge 14+0 kan man se kønnet på babyen, hvis man altså vil vide det. Man får jo også tilbudet gennem hospitalet fra uge 20, men for os, ville vi bare vide om vi skulle genbruge alt Konrad Ralph Lauren tøj, eller om vi skulle begynde at købe lyserødt. Jeg havde fundet en klinik der hed Spire på Frederiksberg, som var super fleksible med åbningstiderne, så vi kunne få både Kasper og Konrads skema til at passe ind en sen eftermiddag. Hun var bare så sød til skanningen, og vi fik en masse billeder med hjem, og Konrad fik også lov til at prøve en skanning, selvom han ikke har en spire i maven. Vi skal nok tilbage og se baby i 3D inden jeg føder, jeg elsker altså at det er muligt, og så har klinikken gode priser hvis man kommer tilbage;)

img_0287

Det er så vildt, for selvfølgelig var vi blevet glade for begge dele. Hvis det var en dreng havde vi prøvet det hele før, og det kan man ligesom forholde sig til, og hvis det var en pige havde vi jo en af hver, og de fleste piger drømmer jo om at få en datter. I morgen fortæller jeg kønnet, kan I gætte det?

img_0292

4 kommentarer

 • Mia

  Tror det bliver en lillebror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  “Selvfølgelig var vi blevet glade for begge dele”. Det lyder som om I skal have en pige;-) Tillykke med det under alle omstændigheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  En pige er mit gæt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvis det er en dreng havde vi jo prøvet det hele før…øhhh nej tro mig to af samme køn kan være mindst lige så forskellige en dreng og en pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min uge som græsenke