Badeværelses tendenser

Halvvejs i graviditeten- det der med vægten

7942533c-e8eb-4af8-9e26-f54b9d7c2c6a

Så er jeg halvvejs og i uge 20. Det er bare gået så hurtigt, jeg kan slet ikke forstå at baby er her om 20 uger, måske før (pga af operationen, sagde de jeg måske føder en måned før😳). Jeg har det virkelig dejligt med maven, jeg kan mærke baby hver dag, og jeg elsker følelsen af at være gravid. Jeg er virkelig vild med det, jeg ved godt at det ikke er alle der har det sådan, og jeg tror faktisk også det er noget andet for mig her anden gang. Da jeg blev gravid med Konrad, gik jeg utrolig meget op i kost og motion. Det var svært for mig at se kiloene komme på. Jeg havde kæmpet så hårdt for den krop jeg havde, og når man først har været i den tunge ende, og er kommet ned på målvægten, er det en svær overgang. 6 uger efter jeg havde født, havde jeg tabt det meste og jeg ville ønske jeg kunne have nydt det mere, og ikke stresset over gravidvægten. Denne gang var mit udgangspunkt 8kg mere og jeg vejer det samme som jeg gjorde i 8 måned med Konrad, men ved i hvad, jeg har det helt anderledes, og jeg elsker min mave og min graviditet. Jeg skal nok komme tilbage, og jeg vil nyde min chokolade og alt det andet gode det følger med en graviditet. Og tænk på alle de kalorier jeg sparer nu hvor jeg ikke kan drikke hvidvin i tide og utide. Der kan altså spises nogle is på den konto. Jeg vil nyde denne graviditet, det bliver min sidste og jeg vil ikke bruge tiden på at stresse. Derfor vil jeg nu lægge mig på sofaen med yndlingschokolade Ragusa (de nye med hvid chokolade er for vilde) og en serie, og nyde stilheden og de små spark i maven. img_0830

3 kommentarer

 • Åh hvor er det dejligt at læse du bare nyder din graviditet. Jeg har selv født to børn, eks spiseforstyrret og hadede hver et kg ved den første ved nr. to var jeg mere afslappet og tog 25 kg på. Nu vejer jeg det samme som før jeg blev syg med anoreksi. Det er så hårdt at læse om nybagte mødre der har så travlt med at komme tilbage til deres før graviditetsvægt i stedet for bare at nyde baby, barsel og alt det dejlige der følger med 🙂 Glæder mig til at I afslører kønnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Jeg har det helt på samme måde som dig. Det vigtigste er børnene, men kan godt forstå at det kan være svært at se udover sygdommen. Men du er så sej at du er kommet videre. Kønnet bliver afslørret i morgen:) Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hvor er dine fine solbriller fra?😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelses tendenser