Kønsskanning

Dreng eller pige?

img_1034

Jubiii endelig er vi klar til at afslører kønnet. Vi har altid forestillet os et liv med to drenge, fra jeg var helt ung, og var til en clavoriant, fortalte hun om mine to drenge og Kasper, som selv har en bror, har også altid regnet med to drenge. Meeeeenn sådan skulle det ikke være, vi skal have en lillesøster og en lille datter🎀. Vi er så lykkelige og det kunne jo næsten heller ikke blive andet med min termin den 28 oktober, som både er min mors fødselsdag og min fødselsdag. Tænk at vi bliver tre Vilstrup piger med måske samme fødselsdag, er det ikke bare fantastisk og eventyrligt? Jeg har det tætteste bånd med min mor, (selvom jeg var umulig i teenageårene) og havde også det tætteste bånd med min mormor. Jeg håber og ønsker af hele mit hjerte, at jeg vil opleve det samme med vores datter.img_1032

Vi er allerede gået amok i lyserødt, Kasper har købt en halv kuffert fuld af Ralph Lauren babytøj, og jeg fandt både en pink gravid kjole og fin lyserød uro hos mammashop. Vi er alle tre så glade, og glæder os sådan til at møde hende. Får hun Kaspers og Konrads brune øjne eller får hun mine blå. Lige meget hvad bliver hun den mest elskede lillesøster🎀

img_1039

1 kommentar

  • Louise

    Hvor er I bare heldige, altså ikke at det er en pige – kønnet uanset, så er I heldige med familie forøgelsen, og sikke da en dejlig terminsdato – det er SÅ eventyrligt som du også skriver! Hav en skøn dag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kønsskanning