Min dejlige runde mave

Denne weekend tilhører os

p6250194

Denne weekend har vi ingen planer, vi skal bare være os tre og det er første gang i mange måneder. Kasper har været så meget i USA og vi har haft middage og fester i de sidste mange uger. Men ikke denne weekend, den tilhører vores lille familie, og jeg glæder mig. Vejret er ikke til stranden, så i stedet tager vi til Dyrehaven og går en tur, vi skal spille spil og bage, drikke te og se en god familie film, mens vi alle putter os under et tæppe i sofaen. Jeg har bestilt en kasse fra Smartebake, hvor jeg får leveret dej til rugbrød og en masse boller, så Konrad kan komme med i køkkenet, og vi ikke skal bruge alt for meget tid på surdej og opskrifter. Det bliver bare den bedste weekend med en masse syltetøjsmadder, og jeg glæder mig.

p6250189

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min dejlige runde mave