Uge 11 graviditets dagbog

Badeværelses tendenser

ifoe-tendenser

SPONSORERET AF IFØ. Vi er ved at få lavet nyt badeværelse, så i den forbindelse, har jeg brugt mange timer på at undersøge de nye tendenser, trends og nye teknikker. Min første drøm på badeværelset, var at få lavet betongulv, jeg elsker det rå, og syntes bare et betongulv kunne give et skandinavisk look, sammen med enkle møbler, og så kunne man gå amok i accessories og lækre håndklæder (desværre går der ca et halvt år, får det bliver godkendt til badeværelse) . Et badeværelse skal for mig være nemt at holde, men det skal også have noget spa over sig. Min næste drøm var en væg fra Kabe Copenhagen, det er looket som man ser på det øverste billede. Man kan altså lave en helt rå væg i den farve der passer til gulvet og fliserne. Jeg er ikke gået væk fra ideen, men tror jeg vil have det i køkkenet i stedet. For det passer i sidste ende ikke ind på badeværelset, men elsker det bare, og tror det bliver kæmpe stort det næste år.

ifoe-tendenser-2

På vores badeværelse har vi besluttet at få et nyt WC, jeg er ret vild med de nye fra IFØ, som slet ikke har nogen kanter, hverken uden på skålen, eller indeni. IFØ har som de første lavet et WC hvor der ikke er nogen som helst kanter, dvs at det tager to sekunder at gøre det rent, og det kan vi mødre jo godt lide. Det hedder IFØ Spira Art Rimfree og kan findes lige her både som gulvstående og som væghængt

ifoe-wc

 SPONSORERET AF IFØ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 11 graviditets dagbog