Frk Vilstrups spa og bad

Vores mini ferie

img_9567

Den ekstra fridag vi fik i går, var lige hvad vi havde brug for som familie. Da vi stod op bagte Konrad og jeg hveder, derefter lavede vi det hyggeligste morgenbord. Vi talte om hvad dagen skulle gå med, vi overvejede Dyrehaven, trafik legepladsen, og oprydning i kælderen. Men endte med en tur i svømmehallen, hvor Konrad havde en fest. Efter vores mange svømmeferier det sidste år i Grækenland, Doha og Thailand. Kan han næsten svømme. Han er en rigtig vandhund, og vi er så stolte af det lille menneske. Derefter kørte vi ud og spiste frokost og spiste paradis is i haven. Vi nåede også to legepladser og en cykeltur rundt om søen. Konrad blev puttet af både mor og far, og endte med at smile sig i søvn, til historien, og med en forældre i hver hånd. Kasper og jeg spiste middag da Konrad sov, og hyggede os med kærestetid. Vi lå på sofaen i hinandens arme, og spiste slik, så film og kyssede mere end vi normalt gør. Sikke en dejlig fridag. Det er så dejligt at være så lykkelig, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet, og hygget mig så meget. Elsker bare livet som mor, hustru og livet i vores lille familie:)

2 kommentarer

 • Det lyder altså bare som den dejligste mini-ferie. Jeg er netop faldet over din blog, og her kommer jeg helt sikkert til at tilbringe mere tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Velkommen til, og tak for de søde ord. Jeg håber du bliver glad for bloggen, jeg er glad for du er her:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frk Vilstrups spa og bad