Jeg er gravid

Sådan fandt jeg ud af graviditeten

img_9189

En morgen inden turen gik til Shanghai, skulle jeg tisse på en pind, som det nu var blevet en vane hver 28 dag. De sidste mange gange, havde testen ikke vist mere end en lille streg. Denne morgen var anderledes. Kasper skulle til et tidligt møde, og jeg kæmpede som altid med hund og barn, om at få 2 min til at tisse i fred. Det holdt ikke, så måtte tisse, mens Konrad fortalte om en playmobilleg og legede med vand. Efter et par lange minutter, kom to fine streger frem, og jeg udbrød et eller andet, som fik Konrad til at se på mig. Er du okay mor, hvorfor smiler du så meget??? Jeg havde lyst til at sige det til ham, ringe til Kasper og min mor, men måtte jo vente lidt. Jeg kan fortælle at turen til Kina, var længere end normalt. Da resten af crewet skulle spise middag i Shanghai og måske skulle drikke en øl, meldte jeg fra og hoppede under dynen med MC D, og en pose kinesisk slik. Jeg tog dette billede på vejen hjem fra Kina. Jeg syntes allerede at mine bukser strammede, men måske er det bare fordi, jeg slappede af i maven;). Jeg kunne slet ikke vente med at sige det til Kasper, Konrad og jeg skulle til Thailand dagen efter, så der ville gå en uge, hvis jeg ikke fik det sagt. Jeg satte mig i sofaen overfor ham med min iPad i hånden. Og sagde vi lige måtte afstemme kalenderen. Jeg fortalte om min næste Beijing tur, en fest vi var inviteret til og så sagde jeg, du skal nok også skrive noget ind den 07 nov. Der er da længe til svarede han, hvad skal vi? Der skal du være far igen:) jeg optog selvfølgelig det hele på Ipaden, og er så glad for baby en dag, kan se hvor glad og rørt far blev. Sådan gik det til at vores familie voksende fra tre til næsten fire🙏🏻

8 kommentarer

 • Line frøsig

  Årh så skønt ❤️❤️ Jeg ville ønske jeg fik filmet min kæreste da jeg fortalte jeg var gravid! Jeg stemmer på D. 9 november! Det er sådan en dejlig dag, nemlig min fødselsdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Det er så sjovt at have, glæder mig til at vise det til babys konfirmation;) Desværre bliver det nok ikke på din fødselsdag, jeg har termin to uger før regner de med, og kan føde op til en måned før, pga narkosen og operationen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Andersson

  Kära Mette!
  Jag är så glad för er skull ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak:) Vi er så lykkelige alle tre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Dejlig historie! Jeg blev gravid med det samme ved begge mine børn. Så far blev desværre aldrig rigtig overrasket. Så der er altså også fordele ved det ikke gik så hurtigt ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Du har helt ret;) Men dejligt for jer, at I bare kan lave de børn I vil:) Det er ikke alle der er så heldige:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vi har termin samme dag 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej hvor spændende, måske vi kan høre hinanden skrige på dagen;) Held og lykke til dig og baby

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er gravid