Vores mini ferie

Morsdag

img_0489

Når man selv bliver mor, sætter man ekstra pris på sin egen mor. Folk kan sige hvad de vil, om at blomsterhandleren har opfundet dagen, for at tjene penge. Jeg er ligeglad, jeg er så glad for at, der findes en dag på året, hvor man husker sig selv på, hvor fantastisk en mor man har. Jeg ved godt at jeres mødre sikkert er fantastiske, men min mor er den bedste i hele verden. Hun har hele sit liv, sat mine behov før hendes egne. Hun lytter altid og hun er den bedste mor og mormor man kan ønske sig. Jeg er så heldig at jeg har hende. Hvert år skriver jeg et langt kort til hende, det nåede jeg i år, men håber hun læser det her. Jeg sætter så stor pris på hende, og jeg håber også I har fejret jeres mødre i dag, og måske selv blevet fejret af jeres egne børn og mænd. Jeg blev vækket på sengen med morgenmad og har både fået roser og mine yndlingsblomster liljekonvaller. Jeg er så heldig. Faktisk helt utrolig heldig, det kommer jeg tilbage til i løbet af ugen. Der er en kæmpe nyhed på vej❤️

img_0479

img_0460img_0497


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores mini ferie