En god beslutning

Mit nye badeværelses inspiration

img_0334

Da vi fik nyt badeværelse for et årstid siden, traf jeg nogle sikre valg. Det blev et enkelt badeværelse med drå fliser og hvide elementer og møbler. Jeg har faktisk fortrudt nogle af de valg, jeg syntes et badeværelse, skal have en hotel/spa følelse, og det skal være wow. Så det var helt i uheld, da vi fandt ud af badeværelset var lavet forkert, og vi og håndværkerne måtte starte forfra. Nu ved jeg hvad jeg vil have, det skal være anderledes, det skal være wow, og det skal være lækkert. Jeg er meget inspireret af det gamle København, jeg syntes de gamle kobber figurer, og tage er noget af det smukkeste, og vores nye badeværelse, skal være inspireret af det. Jeg har fundet de fineste fliser, som kun en forhandler har, (mosaikhjørnet) de hedder Natural Copper, og sammen med en kobberligende fuge, og mørke mosaikker i brusenichen, bliver det bare så fint håber jeg. De er lige gået i gang i dag, så der går nok lidt før jeg kan vise resultatet, men her er min inspiration.

img_0368img_0082

img_0366img_0332

4 kommentarer

 • Hvor træls at det hele sak laves om 🙁 Når det så er sagt, så lyder de nye valg mega lækre 🙂 Jeg tænker sådan noget som Volas messing serie kunne stå flot til de fliser 🙂

  Vi er selv godt i gang med at lave badeværelse derhjemme og har valgt noget lidt udenfor min comfortzone. Selvom det ikke er vildt er det ikke bare kridhvidt. Jeg var nervøs for om det var for meget inden vi gik i gang, men nu hvor fliserne er lagt (en meget rå 60×60 flise i beton look) og skabene i middelhavseg hængt op. Så er jeg så glad for at vi vovede pelsen og ikke bare gik med hvidt i hvidt 🙂

  Håber vi får det endelige resultat af jeres projekt at se her på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej hvor lyder det bare flot. Min store drøm, var også råt beton gulv, men det er ikke godkendt endnu til badeværelse, og jeg skulle ikke have flere fejltagelser!!! Ja jeg syntes man skal gå all in med badeværelse og køkken, men skal se på det i mange år, og man skal være glad hver gang man ser det. Jeg håber også vores bliver så flot, og selvfølgelig kommer der billeder, jeg kan slet ikke lade være;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Må jeg spørge hvad der var lavet forkert? Vi skal nemlig have lavet nyt badeværelse her efter sommerferien . Så alle råd tages med i vores planlægning ?
  Glæder mig til at se jeres nye badeværelse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Selvfølgelig:) De havde lagt gulvvarmen forkert. Der var ikke taget billeder undervejs af håndværkeren, så de og vi kunne ikke forstå, at vores NYE badeværelse, kun kunne blive 15 grader varmt om vinteren. De har endelig indrømmet deres fejl, og vi får nyt gulv. Husk at brug håndværkere i kender, eller har fået anbefalet. Og husk at få en regning, det er svært at komme tilbage, når man ikke har alt på skrift og en regning at vise frem:) Held og lykke med jeres badeværelse, håber mine råd kunne bruges:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god beslutning