Mine gravid musthaves

Gratis legekøkken

img_0699

I forbindelse med vores byggeprojekt, er der endt med at ligge en masse paller foran vores hus. Jeg tænkte det kunne være sjovt at bygge noget af dem, jeg har tidligere lavet dette møbel af en gammel palle. Konrad elsker at lege med vand, og han elsker sit køkken. Derfor fik jeg ideen til et “Mud Kitchen” jeg har brugt to store paller om en lille palle. Jeg stillede bare den ene palle på højkant, den lille savede jeg, med bedste evne et hul der passede til en balje vi havde. Derefter savede jeg midten af den sidste store palle, og brugte de to ender som ben til køkkenet, nu skal de hele bare sømmes fast, men vi kan godt lege med det, selvom mor ikke har evner med en sømpistol. Hvis man tilsætter en vandslange, bliver legen kun endnu bedre. Det tog ikke mere end 20 min, og jeg ved at Konrad og måske et par små venner, får brugt mange timer med at bage mudderkager, og vaske op i vores lille miniferie.

img_0679img_0687img_0691

Man kan jo male det i den farve der passer til boligen, måske hænge lidt gryder og skeer op, og en sød fladranke ville også pynte. Et hyggeligt projekt, som selv vi mødre kan være med på

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gravid musthaves