Mit nye badeværelses inspiration

Frk Vilstrups spa og bad

img_0409

Drømmene om det nye badeværelse består, og jeg glæder mig. Jeg er allerede begyndt at drømme om den spahygge, badeværelset skal byde på. Det skal være så fint og anderledes, der skal altid stå friske eucalyptus blade, og dufte af et dejligt duftlys. Jeg fandt serien fra Molton Brown i går, der passer perfekt ind. Det dufter ikke for voldsomt, men maskulint, mildt og friskt. Serien hedder Black Pebbercorn (kan købes i Magasin), og selv min mand elskede duften. Når man åbner døren til badeværelset, skal man mødes af en wowfaktor, duften skal være lækker og håndklæderne så tykke som på et lækkert hotel. Jeg kan lige se det for mig, mod mine fine mørke mosaikker, står de lækre produkter så fint. Som man kan se nederst, er der lang vej endnu, men for hver dag der går, kommer jeg nærmere og nærmere på Frk Vilstrup spa og bad;img_0407img_0370

img_0414

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye badeværelses inspiration