Det er bare op af bakke...

En ide til børnefødselsdagen

img_0253

I søndags var Konrad og jeg inviteret til den hyggeligste dag, i kagens tegn. Børnene fik fri leg med krymmel, creme og pynt, og det var intet mindre end en fest. Jeg glædede mig helt vildt og sagde til min mand, at det ville have været en drøm for mig som lille, hvis man kunne have lavet sådan en fødselsdag. Derfor tænkte jeg det kunne være en super ide til en hyggelig børnefødselsdag. Man kan ud ad lagkagebunde lave små bunde med forme, man kan bruge runde, stjerner eller hvad man syntes. Man kan skifte mellem de lyse og chokobunde, og hvert barn kan lave deres bud på den fineste kage. Jeg skal helt sikkert bruge ideen igen.

img_0231img_0237

img_0255img_0261

Man kan også bruge de klassiske vanilje kiks, med lidt syltetøj imellem, glasur på toppen og lidt fin pynt med frysetørret hindbær eller krymmel, og så har ham lavet de fineste hindbærsnitter.

img_0248

Tak til Karen Vulf for den hyggelige dag, og inspiration til mange hyggelige timer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er bare op af bakke...