Graviddagbog uge 9

Det første mavebillede

img_0569

Sådan ser maven ud næsten 5 måneder gravid. Jeg ved ikke om nogen måtte mene den er lille, og om andre syntes den er stor. Jeg er så glad for at der ligger en lille baby i maven, og det er det eneste der betyder noget. Som gravid har folk meget travlt med at fortælle hvad de mener er normalt. Det kan være meget sårende, og jeg ved at folk kommer med historier i en god mening. Men hvis vi gravide vil høre andres mening, skal vi nok spørge. Jeg er utrolig glad, og har det bare så godt i denne graviditet. Jeg vejer det samme som da jeg var 8 måneder gravid med Konrad. Men er meget mere afslappet, jeg skal nok komme i form igen, men elsker at være gravid og afslappet med min krop. Alle gravide er forskellige, og man skal bare lytte til sin krop, og nyde graviditeten og maven. Jeg er så lykkelig, dette er min sidste graviditet, så jeg vil nyde hvert øjeblik de næste 4 måneder.

13 kommentarer

 • Mie

  Du ser SÅ smuk ud – og maven er PRÆCIS som den skal være.. KNUS og pøj pøj med de næste 4 måneder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhhhh hvor du stråler – stort tillykke ❤️🙏😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg er ca. lige så langt som dig. I denne uge fik jeg både at vide: “Hold da op, du er blevet stor” og “er du sikker på, der er en baby derinde”:S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Stort tillykke, utroligt som folk har så travlt med maver og gravide. Jeg har hørt helt det samme denne uge;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Mouritsen

  Stort tillykke med jeres kommende ny, du er så smuk gravid:)
  En lille side note?! Hvor har du dog købt dit LV cover kan ikke finde det på hjemmesiden? Tak – hav en skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Det var en gave, så øv måske i udlandet:( Tak for de søde ord:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Mouritsen

   Øv, håbede lige du viste det:) God dag til dig:) Nyder at læse din blog:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Du er som altid super smuk.og kæmpe stort tillykke til kasper og dig og ikke mindst Konrad. Knus Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Wauw, hvor ser du fantastisk ud! Og babymaven er jo lige præcis så stor, som den skal være! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Graviddagbog uge 9