I sukker fyldt weekend

Det er bare op af bakke…

img_0278

Der sker rigtigt meget i øjeblikket, som jeg glæder mig vanvittigt meget til at fortælle mere om. Men da jeg ikke vil fortælle noget halvt, venter jeg ca 14 dage, med at fortælle jer alt hvad der sker. Jeg kan til gengæld godt fortælle, hvor træt jeg er i øjeblikket. Helt ind til benet træt. De sidste to weekender, har jeg stort set været alene med Konrad, som stadig er syg. I nat kom han ind skrigende, og fortalte han havde ondt i højre øre. Han har altid været ørebarn, men vi regnede med det var væk, og hoppet ned i mandlerne, som har drillet de sidste par gange, han har været syg. Vi har også fået anbefalet at få dem fjernet (altså mandlerne, og ikke ørene;), men det skal jeg lige tage mig sammen til. Det er noget af det værste, at se sit barn i narkose. NÅ men da vi kom til lægen i dag, fandt hun en kæmpe byld på hans trommehinde, jeg fik lov til at se den, og mit stakkels lille menneske, må have så ondt. Stakkels han altså… Nu er han på penicillin, og jeg håber han snart får det bedre, og at mor her, får noget mere energi. Måske det hjælper nu hvor solen og foråret er kommet… Nu hvor vi har så meget tid sammen, får vi heldigvis også nydt foråret en masse:) Glædelig forår til alle jer.

img_0221

Nogle af de fine forårsfund fra haven. Mit barn er ikke et bybarn, men et rigtigt havebarn, der elsker livet i haven og søen. Så forår, du skal være så velkommen…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sukker fyldt weekend