Sådan fandt jeg ud af graviditeten

De første spark…

mette-og-kasper-web-0815

Sådan så det ud, da jeg var lige ved at poppe med Konrad. Jeg glæder mig så meget til at baby fylder så meget. Jeg kan mærke bevægelse hver aften, men det er kun mig der kan mærke det. Jeg mærkede Konrad da jeg var 18+3, to fine spark i min mave, det holdt mig vågen hele natten, jeg ville bare mærke ham igen. Når jeg læser i gravidbøgerne nu, står der at maven vokser hurtigere anden gang, og man burde mærke babyen før, allerede fra uge 14, stod der… Men jeg har ikke mærket det så tydeligt endnu. Kan I huske hvornår I mærkede jeres baby første gang? Jeg skal til jordmoder i dag, så må vi se hvad hun siger. Glæder mig til at høre hvordan baby har det, og måske høre det lille hjerte.

mette-og-kasper-web-0826

2 kommentarer

  • Lene

    Tillykke med graviditeten 👶🏼 Jeg mærkede altså først liv i 16. uge anden gang… såååå tror du skal tage uge 14 med et gran salt 🙂 Men mon ikke det er oppe over, at du kan mærke baby mere tydeligt. Mit startede som sagt i uge 16 med små “bobler”, men blev så hurtigt mere tydeligt 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine C

    13+ første gang, 11+ anden gang og 19+ tredie gang, hvor moderkagen lå foran hele graviditeten.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fandt jeg ud af graviditeten