Tips til køreferien

Da hemmeligheden blev afsløret…

img_9814

Vi var længe om at fortælle om graviditeten til vores venner, pga mine komplikationer og operationen, ville vi gerne vente til de tre måneder var overstået, og vi vidste at baby var okay. Disse billeder er taget den dag, vi sagde det til vores gode venner på vejen. De åbnede som altid bobler på denne smukke fredag, og jeg ville vente med at fortælle vores hemmelighed, til Kasper var kommet hjem fra job. De hældte champagne op i vores glas, og jeg skålende løs, mens jeg spyttede i boblerne. Der blev også kommenteret på at jeg da ikke drak meget, men jeg slog det hen. Da Kasper endelig kom, kunne vi fortælle vores dejlige hemmelighed, og så var der bare flere bobler til de andre. Det er så dejligt at kunne fortælle om graviditeten, men det fylder ikke så meget som første gang. Fra jeg var fem minutter gravid med Konrad, ville jeg vise min lille mave frem til verden, men denne gang, elsker jeg at vise maven når jeg er i humør, men jeg kan også godt lide at jeg kan gemme den lidt væk. Ugerne går bare, og jeg har det så dejligt med maven. Jeg er så lykkelig, og har den dejligste fornemmelse med baby, som jeg nu mærker hver dag. Vi ved også hvad kønnet er, så nu er det min næste hemmelighed, som jeg glæder mig til at afsløre;)img_9817 img_9807

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til køreferien