Næsten gratis make-up!

Påskekonkurrence

img_0008

Jeg elsker påske, jeg elsker maden, jeg elsker traditionen, chokoladen, familietiden og påskefrokosterne. Hvert år laver jeg snaps til venner og familie. Hvert år laver jeg min ingefærsnaps, og min hindbær/passion snaps (opskrift lige her) jeg elsker at man kan lave sin egen personlige snaps til påske, men også bare kan nyde en klassisk Brøndum, som er en klassiker til påskebordet. Snapsen har en rund og fuldendt smag af nordisk kommen og er ydermere krydret med sherry og råmalt, der giver fin kompleksitet og ekstra fylde. Den er særdeles velegnet at drikke til fede fisk, som sild og laks, som jo også hører påskebordet til.

Efter påskefrokosten, har vi altid æggejagt med børnene. Indtil vi selv fik børn, holdt min venindes farmor påskejagt for os. Jeg elsker bare den tradition, og vil gerne høre om jeres yndlings ting i påsken, eller hvem I helst drikker Brøndums kryddersnaps med. Skriv en kommentar, og følg gerne Brøndums Kryddersnaps på Facebook lige her. Så finder jeg en vinder i morgen af to x Brøndums Original kryddersnaps, samt to karafler, så det lige kan nå frem til påske, og en af jer, kan få en ekstra hyggelig påske.

KONKURRENCEN ER LAVET I SAMARBEJDE MED BRØNDUMS

20 kommentarer

 • Hanne Rasmussen

  Påske – ja så skal vi i haven og gøre den forårsklar samt få tid til at nyde en dejlig påskefrokost

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Yndlings påsketradition må være at rende rundt ude i haven og lede efter påskeæg – og bagefter selvfølgelig nyde den ved frokostbordet i samværd med familie og venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Yndlings ting i påsken er helt sikkert påskefrokosten! Det er så hyggeligt at samle venner og familie, spise god mad og bare nyde hinandens selskab. Nogle af os bor desværre langt fra hinanden, så påskefrokosten er en af de dage om året, hvor vi samles alle sammen og det nydes i fulde drag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Påskefrokost. SÅ meget bedre end julefrokoster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Uha en dejlig giveaway her til påsken:-)
  Vi skal hygge og spise god mad, lave bål og bålmad om vejrguderne vil.
  Vi plejer at hygge med at spille brætspil og se en god familiefilm.
  Hos os er det påskeharen som gemmer æg på gården, som de små så skal på jagt efter:-)
  Rigtig god påske til du og dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg bor i udlandet og påsken er lig med en tur hjemover for at hygge med min familie. Derudover har mine bedsteforældre været gift 60 år på fredag og det ville da være perfekt at starte med en lille én til morgenmaden før festen begynder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker, lækker præmie!
  Jeg elsker påsken og alle dens hyggelige stunder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Synes det er ret hyggeligt, at min svigermor stadig render rundt i sin have og gemmer påskeæg, selvom børnebørnene er blevet ret så store! 😄
  I år kommer min mands søster og hendes norske familie “hjem” til påske. Så min ene svoger er altså norsk.. (snaps er en yndet drik for ham, haha!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Synes påskefrokoster er så hyggelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W

  Det hyggeligste er æggekage og snak med familien 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Familietræf,som sædvanlig.
  sådan🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Min yndlings tradition i påsken, er helt klart, at vågne op til mine børns begejstring over at påskeharen (mig😊) har været på besøg om natten. De går rundt i hele lejligheden og leder efter små chokoladeæg, og hygger sig bagefter med at dele dem mellem sig. De er 7 og 10 år, og den store sagde faktisk i dag, at hun glædede sig helt vildt meget til, at påskeharen kom, selvfølgelig mens hun blinkede med det ene øje😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej hvor lyder jeres påske bare hyggelig. Ville elske at vågne op hjemme hos jer. Måske jeg skal gøre det samme med vores søn:) Dig og din søde historie, har vundet. Vil du sende mig dit fulde navn, adresse, og telefonnummer. Så kommer posten forbi dig med Brøndums hygge til påsken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Æggejagt er bare så hyggeligt!!! I år bliver det sammen med fætrene og kusinen, så er det heller ikke så pinligt for min ældste søn på 16 at være med😉 Måske han hellere vil dele en snaps med sin mor!😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Yndlingstraditionen er helt bestemt påskefrokosten med hele familien 🙂 Alle er samlet og hygger sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Yndlings traditionen må være at male æg, selvom øvelsen bliver større år for år bliver æggene ikke kønnere, men det er en aktivitet alle kan være med ung som gammel.
  Og så kommer jeg ikke udenom at nævne spise påskeæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Mums! God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Her er yndlings påsketraditionen påskefrokosterne, hvor vi som børn pustede og malede på æg, lavede gækkebreve og fik påskeæg. Som voksen er det samværet med familien under påskefrokosterne, og så er snapsen heller ikke at kimse af. Jeg har prøvet med din hindbærsnaps, og havde senest en enorm succes med en hindbær-/lakrids variant. SÅ GODT! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edel

  yndlingsting i Påsken er at forkæle med Påskeæg og have fri og være sammen med mine børn og familie omkring lækkerier på frokostbordet

  Og selvfølgelig skal der en hyggelig snaps til Påskefrokosten

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten gratis make-up!