Vi er håbløst bagud

Min påske

img_8746

Påsken er for mig en helt særlig tid. Det er en tid, som er så anderledes end jul. Jeg har nogle af de bedste minder fra min barndom, og ungdom i påsken. Det er i modsætning til julen en tid uden de store forventninger, gaver og traditioner. Alt er bare mere afslappet i påsken, og jeg elsker det. Og så er det en højtid der indeholder utrolige mængder chokolade. Vi holder som de fleste andre påskeferie i disse dage, og vi nyder det fuldt ud. Selvom jeg stadig ikke er helt på toppen, har vi de dejligste dage sammen. Jeg elsker det og er så glad for at være hjemme. Tidligere år har jeg brugt min påske i Bruxelles, Seattle, Hawaii, San fran og i Kina flere gange. Jeg har dejlige minder fra hele verden, men de bedste nye får jeg disse dage sammen med min egen dejlige familie. Håber også I har en dejlig påske ude i verden eller hjemme med jeres kære🐣

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er håbløst bagud