Drop nu 1. April

Build a Bear himlen

img_9831

REKLAME: Når vi skal i Tivoli, har jeg godt opdaget alle de børn der står og savler ved vinduet til Build a Bear, men jeg har aldrig selv besøgt universet. Jeg skriver universet, for det er lige hvad det er, det er et helt evnetyr for de små. Dem der arbejder i butikken er så børnevenlige, og børnene elsker det. My og Konrad var blevet lovet en lørdag i bamsehimlen, med deres mødre og glædede sig helt vildt. Vi kom ind i butikken gik de først en tur, for at vælge den helt rigtige bamse. Konrad kunne slet ikke vælge mellem Chase, dragen, eller den der lignede hans egen hund Cookie. Han valgte hans egen Cookie.

img_9824

De fik en tom bamse, og så skal man fylde den med, lyd, kærlighed og fyld, børnene skulle både danse og hoppe, for at deres dyr fik de samme kvaliteter. Det var så sødt at se på.

img_9839

Da bamserne var fyldt fint ud, med hjælp fra børnene, skulle de selvfølgelig ikke gå nøgne fra butikken, så de to heldige børn fik lov at vælge et sæt tøj. My som er den sødeste drengepige, valgt at hendes kat skulle være en sej kat med spiderman tøj, og Konrads Cookie skulle selvfølgelig være Chase fra Paw Patrol.

img_9842img_9849

Vores børn var lykkelige, og Konrad sov med sin Cookie Chase hele natten, for den var så heldig, at den måtte være oppe i Konrad seng. Faktisk passede tøjet også til vores egen Cookie, som også skulle prøve det- stakkels vuf, og bare rolig det var kun en gang- vores hun er selvfølgelig ikke et legetøj, men sødt var det.

img_9865

Vi var inviteret ind i butikken af Build a Bear, mange tak for den fine oplevelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drop nu 1. April